American States secretly stockpiling food for need ahead… ‘to the roof’ HD

Welcome to our brand new website: Eindtijdnieuws.com

All our missing, banned, and deleted videos by YouTube that tell the truth have been uploaded on alternative channels:

1 https://www.bitchute.com/channel/QqkdDyxG1bpO/ (totally free; they need support)
2 https://brandnewtube.com/@endtimenews (this free video platform is under attack unfortunately; I couldn’t upload there recently)
3 https://www.brighteon.com/channels/eindtijdnieuws (max. 50 videos can be uploaded here)

Amerikaanse Staten slaan in het geheim voedsel op voor de toekomst

De staten slaan op dit moment tonnen voedsel op, na maanden dat ons is verteld dat alles OK is en u zich geen zorgen hoeft te maken.

Miljoenen en miljoenen dollars zijn sinds half april 2020 door tal van Staten uitgegeven aan rampenparaatheid en het heeft onderbrekingen in de voedselketen veroorzaakt. Regeringsleiders en de reguliere media zouden echter willen dat de burgers het gevoel krijgen, dat zij het probleem hebben veroorzaakt door winkels vrij te maken van paniekaankopen.

Een rapport van de Seattle Times meldt:
Van pindakaas tot appelmoes, de staat Washington slaat tonnen voedsel op voor de komende noden en rampen. Waarom? Omdat ze weten dat er nu al enorme onderbrekingen in onze toeleveringsketen zijn, die escaleren, en dat er mislukte oogsten zijn en er daarom directe voedseltekorten zullen zijn voor ons allemaal.

Onderdeel van het plan
Met elke dag die voorbijgaat, wordt het duidelijker dat COVID-19 slechts een gecodeerde operatie is, die de voorbereiding mogelijk maakt van een komende grote ramp, die regeringen al die tijd voor het grote publiek verborgen hebben gehouden. Het is nu door verschillende nieuwsuitzendingen aan het licht gebracht, dat verschillende Amerikaanse Staten met elkaar hebben geconcurreerd, om hun magazijnen vol te proppen met voedselvoorraden ter voorbereiding op wat komen gaat!

Kijk eens naar de taal die ze gebruiken:
‘Barilla pastadozen strekken zich uit tot aan het plafond, 100.000 in totaal. Grote stapels TreeTop-appelmoes, pannenkoekenmix en sperziebonen uit blik staan op pallets, als soldaten die wachten om te worden ingezet ”, legt het rapport uit. Zelfs de taal zegt ons: dit is een voedseloorlog situatie! Het rapport zegt verder, dat ongeveer 30% van de bevolking van de staat Washington de komende dagen het risico loopt om honger te lijden.

Het doel van COVID Strategic Reserve
Derek Sandison, directeur van het Washington State Department of Agriculture, zei dat het doel van het COVID Strategic Reserve, zoals het wordt genoemd, is om houdbaar voedsel te leveren, om hongerpreventie in de hele staat te ondersteunen. Sandison vertelde ook, dat de staat alles in het werk stelt om binnen 48 uur voedsel naar elk deel van de staat te kunnen sturen als dat nodig mocht zijn. “Er is een extreem grote vraag – we concurreren met elke andere staat – we concurreren in sommige gevallen met nationale en federale organisaties, die Amerika proberen te voeden.”
Om dit na pas ca. vier maanden te horen in het nieuws, is meer zorgwekkend dan geruststellend, aangezien de Amerikaanse regering ijverig voedsel achter de rug van alle Amerikanen verzamelt, samen met voorraden maskers en ventilatoren!

Voorbereiding op aanstaande ramp
Dit alles sluit aan bij het getuigenis van een klokkenluider van de overheid, dat zowel het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Zaken als het Amerikaanse ministerie van Defensie zich ook voorbereiden op een soort aanstaande ramp, die mogelijk geen verband houdt met COVID. Tot dusver is er in die maanden $ 6,1 miljoen uitgegeven aan 4.000 pallets met voedsel, en nog maar een kwart daarvan is aangekomen. Daarom zul je in de winkel vaak misgrijpen in de schappen, omdat ze miljoenen dollars spenderen om het van de klant weg te houden. Zij slaan voorraden op, maar ontmoedigen u in feite om hetzelfde te doen.

Bronnen:

States Secretly Stockpiling Food For “Need Ahead”

https://www.seattletimes.com/seattle-news/homeless/from-peanut-butter-to-applesauce-washington-state-stockpiles-tons-of-food-for-the-need-ahead/

Don`t copy text!